Start vandaag met ademen

Over de workshop

Doorbreek je kaders! Doe eens iets anders. Neem eens tien minuten per dag de tijd om jezelf te optimaliseren. Creëer rust in je hoofd, energie in je lijf en ontspan. Los zo nodig hyperventilatie of benauwdheid op, stop malende gedachten, wees je stress de baas, verhoog je concentratie, ga astma te lijf, verbeter je sportprestaties, reinig je lichaam, stimuleer je immuunsysteem, verdiep je nachtrust, laat hoofdpijn gaan, ontwikkel je zelfvertrouwen en versterk je intuïtie. Het klinkt misschien onwerkelijk, maar anders ademen helpt je hieraan! In de workshop Start vandaag met ademen leer je hoe en waarom dit zo werkt.

Schrijf je in en stap in je kracht!

Marleen van den Hout

Bridgeman Ademmethode (BAM)

Ademen is leven en de manier waarop je dat doet beïnvloedt direct de kwaliteit van je leven. Daarom bestaan er sinds mensenheugenis al specialisten op het gebied van ademhaling. De Iceman Wim Hof, de Oekraïnse arts Buteyko, Sportcoaches Koen de Jong en Stans van der Poel en talloze yoga en meditatie beoefenaars zijn allemaal met ademhaling bezig om lichaam en geest in goede conditie te brengen. Uit de kennis van al deze technieken en twintig jaar ervaring met mensen in beweging, is De Bridgeman Ademmethode (BAM) ontstaan. Een eenvoudige, originele methode die jou vrijwel direct een natuurlijke, lage ademhaling brengt, je hoofd leeg maakt en je kracht en energie geeft. Je investeert één dag en hebt duurzaam effect van deze eenvoudige, effectieve manier om jezelf te optimaliseren!

Weer op adem

In de workshop leer je ’s morgens de BAM aan in vijf praktische stappen die ook fysiologisch worden onderbouwd zodat je begrijpt wat je doet. ’s Middags nemen we alle oefeningen door die gemakkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Start vandaag met ademen wordt in Zwolle en Utrecht gegeven door Marleen van den Hout, de grondlegger van de BAM. De bijdrage aan Start vandaag met Ademen is € 150,- inclusief btw., lunch en een praktische hand out.

Wil je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Lekker stevig en gezond blijven in je drukke bestaan? Ook ’s Avonds ook nog de puf hebben om leuke dingen te doen? Malende gedachten kwijtraken? Ademhalingsproblemen oplossen? Ont-stressen? Je intuïtie versterken en er op durven vertrouwen? Meer harmonie vinden? Meld je aan, doe mee en kom weer helemaal op adem.

 

Adem verdiepingsdag

Wil jij het naadje van de kous weten? Je techniek verfijnen, andere toepassingsvormen leren kennen die de BAM geeft? Blokkades leren oplossen? Boek dan ook meteen de Adem Verdiepingsdag >>lees meer

 

DATA Workshop Start vandaag met ademen

Start vandaag met ademen wordt in Utrecht en Zwolle gegeven

Zaterdag 9 september 2017 (Zwolle)
Vrijdag 6 oktober 2017 (Utrecht)
Vrijdag 17 november 2017 (Zwolle)
Zaterdag 2 december 2017 (Utrecht)

Inschrijven voor Start vandaag met ademen

Gebruik de kortingscode 8BMMD1a als je Start vandaag met ademen en de Adem verdiepingsdag tegelijkertijd boekt. Je ontvangt dan 12,00 korting.


* Alle workshops duren van 09.30 – 17.00 uur. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie op een rij.

Wil je deelnemen aan onze Lichter leven groepscursus? Ga dan voor ons totale pakket en pak voordeel. Neem hiervoor contact op met info@bridgeman.nl

VOORDELEN

Wat bereik je met de BAM?

 • Een lage ademhaling
 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere relaties met anderen
 • Vrijer gevoel
 • Meer levenslust en daadkracht
 • Meer rust en ontspanning
 • Helder denken en betere concentratie
 • Ontspannen nek en schouders
 • Sterkere intuïtie
 • Vat op je emoties
 • Hogere weerstand
 • Beter slapen
 • Betere sportprestaties
 • Nooit meer hyperventilatie
 • Verbetering van astma en bronchitis
 • Oplossen van hoofdpijnen waar onder migraine
 • Oplossen van onverklaarbare pijnen

Wil je meer informatie, bel of sms naar Marleen van den Hout, 06-45874000

Boek ‘Start vandaag met ademen’

Bestel hier het boek ‘Start vandaag met ademen’

Start vandaag met ademen
Start vandaag met ademen
de Bridgeman Ademmethode
Score 4.7 van 5 sterren.
€15,-
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de trainer

Marleen is een zeer ervaren coach en begeleider. Met haar bijna twintig jaar praktijkervaring heeft zij vele levensverhalen gehoord en honderden mensen geholpen zichzelf, hun missie en persoonlijke kracht te vinden. En met succes! Want in Marleens overtuiging is het de bedoeling dat je met zelfvertrouwen door het leven gaat en doet waar je voor geboren bent. Pas dan ben je echt gelukkig.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest