Retraites

Wij nemen je graag mee op reis! Bij Bridgeman organiseren we regelmatig retraites. Wil jij even de tijd helemaal voor jezelf? Wil je de dagelijkse patronen loslaten en ben je toe aan verdieping?
In 2017 bieden we een speciale retraite aan voor coaches, therapeuten, psychologen of healers (in opleiding). Deze retraite vindt plaats van 29 augustus tot en met 2 september 2017. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Bridgeman Transformatieve Supervisie retraite in Spanje

29 augustus tot en met 2 september

Ben jij momenteel werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? Zo ja, vraag je je dan ook af wat het eigenlijk betekent om cliënten te behandelen in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Of loop je daarin wel eens vast of weet je niet goed hoe je dieper in systemen van je cliënt kunt komen? Je bent daarin niet alleen. Veel gelijkgestemde professionals (in spe) hebben hier vraagstukken over. Het vraagt een nieuwe duurzame manier van transformatie welke een mix is van coaching, healing, energiewerk, bewustzijnsoptimalisatie en oplossingsgericht werken.

Hoe zou het zijn om je vakmatig te kunnen verdiepen en verbreden middels een werkwijze die allesomvattend is? Dat kan. Een methode waarmee je in een paar uren issues oplost die je anders maanden kosten? Door de heldere structuur en stappenplannen te combineren met zuiver intuïtief coachen is een unieke werkwijze ontstaan die aansluit bij het nieuwe collectieve bewustzijn waar de mensheid zich in aan het bewegen is. Dan nodigen wij je van harte uit om met ons mee naar Spanje te gaan! In 5 dagen tijd komen alle elementen van transformatie aan de orde.

Lees meer>

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest