Referenties

Bij Bridgeman zijn we trots op wat we doen! En wij waarderen het als we van onze (zakelijke) klanten en workshopdeelnemers feedback krijgen in de vorm van een referentie. Deze delen we dan ook graag. Hieronder staan enkele van de reacties die wij kregen.

 Josta Kolkman, Learning & Development Manager, EY Nederland LLPey
De samenwerking met Robert Bridgeman en zijn team was gericht op het aanbieden van een korte maar krachtige inleiding in de voordelen van ‘emotional intelligence based mindfulness’ aan de deelnemers van ons interne technische Learning evenement. We wilden een stukje van de sluier oplichten om een ​​nieuw onderwerp aan een groep van internationale jonge professionals binnen de financiële dienstverlening te introduceren.  Robert’s keynote intrigeerde het publiek en met de juiste balans tussen persoonlijke verhalen, gegevens uit wetenschappelijk onderzoek en oefeningen wist hij de de aandacht van het publiek te vangen en te houden. In zowel mondelinge- als schriftelijke feedback van de deelnemers werd de keynote als één van de hoogtepunten van het evenement genoemd.  Wat we het meest gewaardeerd hebben was het gemak waarmee Robert het onderwerp introduceerde aan het publiek. Wij geloven dat de tijd die Robert en zijn team hebben genomen, om ervoor te zorgen dat de inhoud op maat gemaakt was voor de doelgroep en voor het doel dat we in gedachten hadden voor zijn sessie, van onschatbare waarde was voor het succes van de keynote. Wij streven ernaar om met dit onderwerp een stap verder te gaan en door deze keynote hebben we in ieder geval al draagvlak gecreeërd om hiermee te beginnen!”

Deiric McCann, Executive Vice President, Profiles International Inc. (A Wiley Brand)profiles
“I have had several coaches over my years in business – many of them extremely effective; but none of them reached the standard of Robert Bridgeman.  The unique combination of Robert’s mindfulness background with a keen mind and engaging manner make him the perfect coach for senior executives looking to clarify their direction, or that of their businesses (but watch out – he’s challenging!).  For anyone who wants to achieve a genuine balance between work and life in the broadest sense Robert is the ideal coach”

Erwin Persad, interim HRM Manager Gemeente AmsterdamGemeente Amsterdam
“Robert heeft een helder en persoonlijk verhaal over de toepassing van effectieve bewustzijnstechnieken thuis en op de werkvloer. Door zijn praktische vertaling van eeuwenoude kennis van meditatie methoden en actuele kennis van Moderne hersenwetenschappen weet hij de grootste twijfelaars over de streep te trekken. Mijn afdelingsteam had na zijn aandachtstraining en 40 dagen meditatie thuis vooruitgang ervaren op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Zo is de een minder gaan roken. De ander kreeg minder last van chronische hoofdpijn of vermoeidheid, sommige kregen meer gevoel van rust en zelfvertrouwen. Zelfs hele gezinnen deden spontaan mee. Voor mij was het thuiskomen bij mij zelf. Vraagstukken van thuis en het werk lossen zich s’ochtends na 20 minuten aandacht in stilte van zelf op.”

Ruby (advocate), deelneemster aan de meditatie verdiepingsdag
“Op 21 maart 2015 volgde ik de Meditatie Verdiepingsdag bij Robert. Ik denk nu nog steeds bijna dagelijks aan wat ik die dag heb geleerd. Ik was al enorm gegrepen door het boek “Start vandaag met lichter leven” en de online meditatiecursus. De Verdiepingsdag bracht de lessen uit het boek en de online cursus mooi samen met de praktijkoefeningen op de Verdiepingsdag. Tussen lezen over meditatie en daadwerkelijk mediteren, zit een groot verschil. Om die reden vond ik het erg prettig dat Robert mij die dag allerlei oefeningen leerde om het mediteren makkelijker te maken. Ook leerde ik van hem om te gaan met de weerstand die tijdens meditatie op kan komen. Op deze dag werd voor mij onder meer inzichtelijk hoeveel rust er is als je een halve dag in stilte doorbrengt en een heel uur mediteert. Het was een mooie dag die mij werkelijk een stap verder heeft gebracht richting “lichter leven”. Dank je wel Robert!”

Thomas de Lange, CEO City Net Events
“Robert is een inspiratie om mee te werken. Hij is een succesvolle life-coach, en beheerst de kunst om direct verbinding te maken met de mensen. Als u integriteit en motivatie hoog in het vaandel heeft, nodig Robert dan uit als spreker voor uw evenement. Hij sprak op een City net Events in Saigon, Vietnam. Warm aanbevolen.”

Nienke van Bezooijen, (TEDx) sprekerscoach bij Presentation-Master
“Robert Bridgeman heeft mij benaderd als TEDx sprekerscoach voor zijn TEDxtalk in Maastricht 2013. Gelijk was mij duidelijk dat Robert een ervaren spreker is die op zijn eigen authentieke wijze het publiek weet te boeien én te inspireren. Onze samenwerking was meer gestoeld op het TEDx concept dan de sprekers vaardigheden, deze waren en zijn uitstekend ontwikkeld. Ik ben Robert blijven volgen en heb zijn versnelde groei als spreker en trainer met buitengewone belangstelling kunnen zien. Ik kan zeggen dat er in Nederland maar weinigen het niveau van Robert benaderen. Hij weet het omgaan met publiek, in het Nederlands en Engels, naar een ‘on-Nederlands’ hoog niveau te trekken. Ik zie Robert als een zeer welkome aanvulling binnen de gevestigde orde van sprekers in Nederland.”

Carolien van Ommeren van Reed business reed
Na de eerste kennismaking met Robert Bridgeman kregen we het aanbod om mee te doen aan een dag vol meditaties en mindfulness zodat we het zelf konden ervaren. Door zijn wetenschappelijke benadering die hij op een toegankelijke en leuke manier overbracht, stond ik open voor zijn verhaal en ben ik met de technieken aan de slag gegaan. We hebben hem ook gelijk gevraagd om een workshop te verzorgen op het Aanpak Werkstress congres van Reed Business. De mensen die zijn workshop hebben gevolgd, hebben die met een 8 gewaardeerd. Hij kan de vertaling maken van mindfulness voor consumenten naar mindfulness voor de zakelijke wereld. We hopen vaker met Robert te gaan samenwerken.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest