Bridgeman Online Meditatiecursus

Wil jij leren mediteren in slechts 4 weken tijd? Begin dan vandaag met je eerste video! De basis van mediteren wordt je uitgelegd door Robert Bridgeman in een online leeromgeving. Schrijf je vandaag nog in en start direct, de eerste video ontvang je in je persoonlijke online leeromgeving.

De 4-weekse workshop op basis van het boek ‘Start vandaag met mediteren’ is nu ook online te volgen.  Iedere week krijg je toegang tot de nieuwe content met daarin een video (15-20 minuten), extra informatie, begeleide meditaties (5, 10 en 15 minuten) en interessante links. Na 4 weken heb je de basis van mediteren geleerd en kan je dit integreren in je dagelijkse leven. In jouw tempo, op jouw manier…

De video’s zijn in de volgende hoofdstukken verdeeld:

 • Week 1: Concentratie
 • Week 2: Mindfulness meditatie (zichtbaar na 7 dagen)
 • Week 3: Metta meditatie (zichtbaar na 14 dagen)
 • Week 4: De effecten van meditatie (zichtbaar na 21 dagen)
  Bonus (films, tips en boeken advies)
 • Extra: In week 2,3 en 4 extra begeleide meditaties ingesproken door Robert Bridgeman

Introductie online cursus ‘Start vandaag met mediteren’

De kosten
Voor deze 4-weekse cursus betaal je slechts €69,50 inclusief BTW i.p.v. €99,00. Hiervoor krijg je je persoonlijke leeromgeving met toegang tot de video’s, begeleide meditaties en vele extra’s. Je krijgt 3 maanden toegang tot al het materiaal.

Waar en wanneer?
Dit is een online meditatiecursus. Direct na het inschrijven en betaling ontvang jij de persoonlijke inlogcode. Vanaf dat moment heb je toegang tot het eerste gedeelte van het platform. Na de eerste keer inloggen op de site loopt het abonnement. Wekelijks ontvang je van ons een mail met daarin de uitnodiging om naar de volgende les te gaan.

Inschrijven
Wil jij deze online training volgen? Schrijf je dan in via deze link.

1 Reactie

 • gijs van andel:

  Ben benieuwd!

  Geplaatst op: 19 juli 2016

Laat een reactie achter

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest