Boost je brein!

Je hebt een droom. Je wilt iets al heel lang, maar de stelt de eerste stap steeds uit. Heb je je weleens afgevraagd wat het is dat jou tegenhoudt die eerste stap te zetten? Wat zijn jouw obstakels? En heb je je weleens afgevraagd wat je nou eigenlijk precies nodig hebt om die gewenste situatie, die droom te bereiken? Door de cursus Kom in je Kracht te doen, leer in je in 1 dag wat jij kunt doen om jouw gewenste situatie te bereiken. Door niet alleen theorie, maar ook praktische oefeningen en tips, ervaar je deze dag hoe het is om stappen te zetten. Je krijgt inzicht in hoe het werkt in jouw systeem. Je hersenen, je zenuwstelsel. Wat voor invloed hebben deze onderdelen op het waar maken van jouw droom? Deelnemers geven aan het dat het simpel en zo tastbaar is en gaan met een krachtig en sterk gevoel weer naar huis. Klaar om hun droom waar te maken. Zet de eerste stap naar jouw gewenste situatie en geef je hier op voor de cursus Kom in je Kracht!!

Een uitdagende en leerzame workshop bij Bridgeman gegeven door Monique van Leeuwen. Er is al zoveel bekend over onze hersenen! Dat ze plastisch zijn bijvoorbeeld en dat je met gedachten en aandachtstraining invloed op ze kunt uitoefenen. Maar hoe doe je dat? Als je dat zou weten dan kun je jezelf mentaal sterker maken en gedragsveranderingen doorvoeren. Na deze workshop ben je in staat om je hersenen te programmeren en meer! Je staat letterlijk stevig in je schoenen op de momenten dat jij dat nodig hebt. Power to your brains! Investering: € 150,- inclusief btw, hand-out, heerlijke lunch.

Schrijf je hier in

Wat kun je verwachten?

Door de cursus Kom in je Kracht te doen, leer in je in 1 dag wat jij kunt doen om jouw gewenste situatie te bereiken. Door niet alleen theorie, maar ook praktische oefeningen en tips, ervaar je deze dag hoe het is om stappen te zetten.
In deze cursus leer je over het functioneren van het zenuwstelsel en het menselijk brein, en hoe je deze kunt inzetten om meer uit jezelf te halen. Je leert hoe je met gedachten en aandachtstraining invloed kunt uitoefenen op je hersenen. Hierdoor ontstaat er meer inzicht, veerkracht en persoonlijk leiderschap. Je vergroot jouw potentieel.

Een gezellige, leerzame en dynamische dag waarin je leert:

 • Je hersenen programmeren
 • Krachtig en vermogend zijn wanneer JOU dat uitkomt
 • Meer energie te hebben
 • Je comfort zone kennen en er mee werken zodat je kunt blijven groeien
 • Beter omgaan met zorgen en spijt
 • Technieken om je te voelen zoals je graag wilt en om te gaan met negatieve gevoelens
 • Je blokkades en hulpbronnen kennen en er mee omgaan
 • Ontdekken en doen wat je echt graag wilt
 • Een uitdagende oefening waarbij je je mentale krachten zullen verbazen
 • Meer genieten van het leven!

Je kunt meer dan je denkt!

Voordelen

Je wordt meester over je emoties en gedrag, krijgt meer energie en een rustige ‘mind’ met een betere focus. Je voelt je krachtiger, vergroot je bewustzijn, kunt meer aan en gaat lichter door het leven. Hierdoor wordt het inzichtelijk wat voor invloed deze onderdelen hebben op het waar maken van jouw droom.

 • Je leert technieken om je krachtig te voelen en om te gaan met negatieve gevoelens, zorgen en spijt
 • Je leert je comfortzone kennen en er mee werken zodat je kunt blijven groeien – Je ontdekt welke overtuigingen je hebt en hoe je blokkades op kunt heffen
 • Je leert de onbewuste processen kennen die jou weerhouden van groei en je leven leiden zoals jij dat wilt

Deze workshop is onderdeel van de Lichter leven cursus, maar ook los te volgen. Zet de eerste stap naar jouw gewenste situatie! Power to your brains! Meer genieten van het leven? Kom in je Kracht en haal meer uit jezelf!

Data en locaties

Wij organiseren deze workshop in Bathmen (Overijssel). De kosten voor deze dag zijn €150,00 incl. BTW en lunch.Deze workshop is los te boeken of onderdeel van de Lichter leven groepscursus.

De data van de workshops zijn:

 • Donderdag 20 april 2017 (Bathmen Overijssel)
 • Donderdag 23 november 2017 (Bathmen Overijssel)
 • Zit jouw datum hier niet tussen? Neem dan contact op met info@bridgeman.nl. We kunnen kijken of er een geschikte docent beschikbaar is om een privé of in-company workshop te verzorgen.

  Schrijf je hier in

  Monique van Leeuwen

  Monique van Leeuwen geeft deze unieke training.

  Monique was communicatie adviseur in de telecom. Na jaren dit werk met plezier te hebben gedaan, begon ze zich af te vragen of dit het was. Haar passie was tijdens deze baan al ‘mensen helpen’ en dus besloot ze haar vleugels uit te slaan en te onderzoeken wat er nog meer in het leven was.

  In 2010 vertrok ze samen met Robert naar Azië waar ze een kleine twee jaar verbleef en mede oprichtster was van het LYON Center Saigon, een centrum voor coaching, yoga en meditatie. Monique volgde haar yogateachertraining in een Ashram in India, werd NLP Master practitioner, is bezig met haar Medische Basiskennis, volgde de MBSR training, is gecertificeerd hypnobirth trainer en is Doula. (zwangerschapsbegeleiding).

  Monique is mede eigenaar van Bridgeman en ontwikkelde samen met Robert de Bridgeman Methode en de daaraan gekoppelde workshops zoals Kom in je Kracht!. Ze is, naast moeder van twee kleine kinderen, actief als (vrouwen)coach, trainer, retraite leider en yogadocent. Monique specialiseerde zich in zwangerschapsbegeleiding en personal yoga coaching.

  Schrijf je hier in

  10 Reacties

  • Loes:

   Het was een fijne workshop zaterdag in de Nieuwe Yogaschool. Simone en Monique waren deskundig, humorvol en inspirerend! Weer nieuwe inzichten gekregen, die heel toepasbaar zijn in t dagelijkse leven! Het laatste onderdeel was grensverleggend! Vol kracht en energie thuisgekomen??

   Geplaatst op: 10 november 2015
  • francisca van es:

   Wat een fantastische dag was het vrijdag 26 maart bij de workshop “Kom in je kracht”! Ik heb zoveel geleerd en ik voel mij een rijker mens hierdoor. Ik had ook al veel filmpjes van Robert gezien maar ik moet eerlijk zeggen hij is echt een knapperd. Deze dag vat ik samen in 1 woord WAUW!
   lieve groet van Francisca

   Geplaatst op: 29 maart 2015
  • harrie wils:

   iedere avond ga ik 30 minuten mediteren.Ik bemerk al enige positieve reacties zoals humeur,rust,vriendelijker en toegangkelijker.Ik zou het niet meer kunnen missen nogmaals mijn dank dat u het perfect op mijn pad heeft gezet.Ook wil ik graag verder gaan met verdieping van iets wat in het vervolg ligt,maar graag in overleg met jullie.vriendelijke groet harrie wils

   Geplaatst op: 07 december 2014
  • Bas:

   Wederom een zeer leerzame en goed gevulde workshop!
   Genoten van de ontmoetingen, fysieke, mentale, emotionele en spirituele oefeningen en de te lekkere verzorgde lunch.
   Het blijft ook goed beklijven, zo kon ik een paar dagen later mijn ouders in geuren en kleuren vertellen over het sympathische en parasympatische zenuwstelsel, alles wat daaronder hangt en hoe we dit (toch) kunnen beïnvloeden. Weer een bijzondere bijdrage aan de ontginning van het gebied buiten mijn comfortzone. Bedankt.

   Geplaatst op: 15 oktober 2014
  • Laurence:

   Zonder verwachtingen en met een open mind naar deze training gegaan… Kwam vol energie, zelfvertrouwen en in mijn kracht thuis. Of ik het een ander zou aanraden? YOU BET! Ik ben ervan overtuigd dat ik nu meer van mijn verborgen potentieel kan benutten en beschouw deze training dan ook als een waardevol cadeautje aan mezelf.

   Geplaatst op: 14 oktober 2014
  • Jan Olsthoorn:

   Kom In Je Kracht is een zeer leerzame training waarin je tools mee krijgt die gemakkelijk te gebruiken zijn. Dat je met de juiste ademhalings oefeningen zo’n invloed op stress en spanning kan uitoefenen is een geweldige uitkomst! Robert en Simone hebben er een intensieve en energieke dag van gemaakt. Deze dag is een aanrader voor iedereen. Bedankt

   Geplaatst op: 12 oktober 2014
  • Monique de Krijger:

   Het was een super mooie dag, het heeft me vooral veel inzicht gegeven dat ik m’n leven zelf bepaal, dat ik die kracht in mij heb. Dat mijn gedachtes allesbepalend zijn en ik de negatieve gedachtes kan skippen. En een goede afloop kan visualiseren, echt n eye-opener! Bedankt voor deze geweldige dag?

   Geplaatst op: 30 maart 2014
  • Danny de Haan:

   Het was een leerzame dag waar veel technieken en informatie werden behandeld om sterker en krachtiger in het leven te staan. Het is een dag waar je veel ontdekt over jezelf wat confronterend kan zijn maar wel een opening geeft om aan jezelf te werken.

   Geplaatst op: 21 januari 2013
  • Yo vd Berg:

   Een geweldig grensverleggende dag was het afgelopen vrijdag.
   Het was prettig om te ervaren dat je met yoga/ademhalingstechnieken nog meer in je kracht kan komen. dat voelt goed!!

   Geplaatst op: 21 januari 2013
  • Jan Brand:

   Een eye-opener. Niks zweverigs. Gewoon recht-voor-zijn-raap. BAM!

   Wat ik van nature doe en hoe ik van nature handel werd nu benoemd, gestuurd, beleefd.
   De moeite meer dan waard.

   Hartelijke groet,
   Jan

   Geplaatst op: 21 januari 2013

  Laat een reactie achter

  Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest