Over de workshop

Wil je je verder verdiepen in meditatie en nog meer voordelen ervaren? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag wellicht iets voor jou. Deze (stilte)dag is het vervolg op de basis cursus: “Start vandaag met mediteren” en is één van de meest bijzondere cursussen die Bridgeman organiseert. Deze workshop volg je 2-3 maanden na Start vandaag met mediteren. Deze workshop is te boeken als tweedaagse in combinatie met ‘Start vandaag met mediteren’. Mediteer je al langer? Dan is deze verdiepingsdag een mooie aanvulling en een mooi cadeau aan jezelf. Door constant afwisselende oefeningen leer je jezelf beter kennen op een hele bijzondere manier. De technieken die we gebruiken zijn van hoog niveau, ze komen uit kloosters in Azië maar ook vanuit het SIYLI (Google) instituut in San Francisco. De dag is ontworpen om je meditatie proces enorm te verdiepen en te versnellen. De training wordt gegeven door Patricia Lie, onze zeer ervaren MBE Meditatietrainer

De bijdrage is € 150,00,- inclusief lichte lunch en hand-out.

Wij adviseren je om deze workshop te volgen als je al een tijd mediteert of als je hebt deelgenomen aan de Bridgeman workshop Start vandaag met mediteren

Wat kun je verwachten?

 • Een stiltedag
 • Je meditatie vergemakkelijken en verdiepen
 • In balans komen door je hersenhelften balanceren
 • Meer theorie achter mindfulness meditatie
 • Bewuster leren spreken en luisteren
 • Technieken ontdekken om meer empathisch en dus aardiger te worden
 • Diep, heel diep leren ontspannen
 • Technieken van het SIYLI Mindfulness Institute (dat ontstaan is binnen Google en Stanford University)

Data en Locaties

Wij organiseren deze workshop op 2 verschillende locaties in Nederland. In Zwolle en in Bathmen. De trainingen worden gegeven door onze trainer Patricia Lie

De data van de workshops zijn:

 • Zaterdag 18 februari 2017 (Bathmen)
 • Zaterdag 27 mei 2017 (Zwolle)
 • Zaterdag 18 november 2017 (Bathmen)

Zit jouw datum hier niet tussen? Neem dan contact op met info@bridgemanmethode.nl. We kunnen kijken of er een geschikte docent beschikbaar is om een privé of in-company workshop te verzorgen.

Inschrijven voor de Verdiepingsdag

Yolanda van de Berg over de workshop

“9 februari een vervolgdag meegemaakt. Heel bijzonder dat je je in stilte zoveel input mag ervaren waarmee je in je eigen ontwikkeling weer mee verder kan. Even uit de routine van alledag en bewust omgaan met bepaalde gebeurtenissen. Heel mooi om dit ook met mensen te mogen delen die net als ik ontwikkelen op ieder zijn eigen stukje van het leven. Robert, bedankt voor dit waardevolle moment. De groep bedankt voor de verbintenis die er ontstond en is…”

Direct Inschrijven

21 Reacties

 • Jaap:

  Jezelf een cadeau geven van zo’n 100 euro is nogal wat, dacht ik, vond ik. Na deze dag (23 oktober 2015) te hebben meegemaakt in stilte kom ik er achter dat wat belangrijk is niets met geld te maken heeft. Jezelf ontwikkelen, ontmoeten en drempels overgaan en die zelfde energie delen met andere mensen maakt me dankbaar.
  Wil je ook wakker worden en in een staat van verwondering verder leven? Waag het, je bent het waard!

  Geplaatst op: 15 november 2015
 • Nan Keijzer:

  Het was weer een heel bijzondere dag.Het was heerlijk om een dag stil te zijn. Vooral dat stil zijn doet veel met je en je krijgt weer meer inzicht in jezelf. Ik heb veel geleerd die dag en het fijne ervan is dat ik weer helemaal gemotiveerd ben om mijn oefeningen te doen Echt te gek. De leiding is echt fantastisch Echt een aanrader voor iedereen.
  Robert bedankt

  Geplaatst op: 08 november 2015
 • Dennis van de Rijt:

  Mooie dag met een mooie groep. Bijzonder hoe je in stilte toch een diepe connectie met mensen kunt maken. Geeft inspiratie om de beoefening weer verder te verdiepen!

  Geplaatst op: 27 oktober 2015
 • Natalie Stoeten:

  Na de Start met mediteren te hebben gevolgd, heb ik op op 23 oktober de verdiepingsdag in bathem gevolgd. Wat een heerlijke dag, zoals Robert zegt beschouw deze dag als en kado aan jezelf en dat heb ik gedaan. Telefoon uit, stilte…een hele fijne groep, waarin het prettig was om de oefeningen in praktijk te brengen. Soms confronterend, maar vooral heel leerzaam en zo fijn om de rust in je lichaam te voelen. Ga deze dag zeker nog een keer doen.

  Geplaatst op: 26 oktober 2015
 • Ruby Samad:

  Op 21 maart 2015 volgde ik de Meditatie Verdiepingsdag bij Robert. Ik denk nu nog steeds bijna dagelijks aan wat ik die dag heb geleerd. Ik was al enorm gegrepen door het boek “Start vandaag met lichter leven” en de online meditatiecursus. De Verdiepingsdag bracht de lessen uit het boek en de online cursus mooi samen met de praktijkoefeningen op de Verdiepingsdag. Tussen lezen over meditatie en daadwerkelijk mediteren, zit een groot verschil. Om die reden vond ik het erg prettig dat Robert mij die dag allerlei oefeningen leerde om het mediteren makkelijker te maken. Ook leerde ik van hem om te gaan met de weerstand die tijdens meditatie op kan komen. Op deze dag werd voor mij onder meer inzichtelijk hoeveel rust er is als je een halve dag in stilte doorbrengt en een heel uur mediteert. Het was een mooie dag die mij werkelijk een stap verder heeft gebracht richting “lichter leven”. Dank je wel Robert!

  Geplaatst op: 22 juli 2015
 • Bianca Moor:

  5 juni heb ik deze dag voor het eerst mogen ervaren. Een prachtige dag buiten, met een hele fijne groep en de stilte was onverwacht fijn en de meditatie aan het einde ook, fijn om spierpijn van de avond ervoor liefdevol te bekijken. Weer een heerlijk kadootje voor mezelf 🙂 Robert en Menno bedankt.

  Geplaatst op: 15 juni 2015
 • Carola van der Meer:

  Gisteren, 5 juni, volgde ik de verdiepingsdag op Hodenpijl. Wat was dit weer een fantastische ervaring! Het was heerlijk weer en we zijn de hele dag buiten gebleven geweldig! Een fijne groep mensen en de stilte is heel bijzonder. Dank jullie wel weer!

  Geplaatst op: 06 juni 2015
 • Karien van Melle:

  warme stralen …..
  mijn stem zal vandaag niet mogen klinken,
  mijn hart spreekt des te meer!

  bedankt voor een onvergetelijke dag!

  Geplaatst op: 05 juni 2015
 • Loes:

  De verdiepingsdag van 22 maart was een groot cadeau, dank aan Robert voor de wijze woorden, dank aan de deelnemers voor t delen! De stilte was weldadig, de oefeningen spannend, de meditatie mooi! Een heel waardevolle dag, die je weer ‘reset’ op de juiste plek.

  Geplaatst op: 23 maart 2015
 • Joris:

  Vanuit stilte veel nieuwe inzichten gekregen tijdens deze dag. Er achter gekomen dat ‘de ander’ in werkelijkheid niet bestaat. Iedereen is een andere ‘jij’. En alles wat je tegen een ander zegt, zeg je eigenlijk tegen jezelf. Fijne verbinding met mooie mensen!
  Mooi ook om te ervaren dat je bewust met pijn kunt omgaan in plaats van er impulsief en reactief op te zijn!

  Geplaatst op: 22 maart 2015
 • Laurence:

  Mijn omgeving staat versteld van de rust en liefde die ik uitstraal. Alles zat erin maar door het mediteren kan het er ook uit. Ontzettend dankbaar dat mijn leven weer stroomt. Wie had gedacht dat dit nuchtere meisje zo vedwaald was dat ze alleen nog maar kon rennen… Ik haar gelukkig op tijd weer heeft terug gevonden door stil te staan en ze als vanzelf weer aan kwam fladderen… Bedankt voor het op weg helpen Robert!

  Geplaatst op: 14 oktober 2014
 • Monica van der Lans:

  De verdiepingsdag 4 oktober was een erg mooi en inspirerende dag. De stilte vertelde veel over mijzelf en de warme mensen waren een mooie spiegel. Heb mooie inzichten gekregen.

  Geplaatst op: 07 oktober 2014
 • Yvonne Rusman:

  Wat een dag…
  Alles beleefd op de toppen en dalen van mijn emoties.Ik ben alles tegengekomen…en dat allemaal in “Stilte”….terug naar jezelf! Het was een hele waardevolle dag.Dank aan iedereen die hierbij aanwezig was; de liefde die stroomde was hartverwarmend!

  Geplaatst op: 06 oktober 2014
 • Astrid Schenkenberg:

  Wow, wat was deze verdiepingsdag op vrijdag 3 oktober, een mooie ervaring op een mooie plek. ( De nieuwe Yoga school in Amsterdam)
  Ondanks dat ik al wat langer mediteer heeft deze dag mij weer nieuwe inzichten gegeven. De inhoud vond ik verhelderend.
  Intens genoten, ook van het ont-moeten van mooie mensen.
  Je wordt er stil van, kortom super.

  Geplaatst op: 06 oktober 2014
 • Astrid Schenkenberg:

  Wow, vrijdag 3 oktober de verdiepingsdag gevolgd in de nieuwe yoga school te Amsterdam.
  Wat een mooie dag en mooie locatie.
  Ondanks dat ik al wat langer mediteer, was dit een dag die mij ook weer nieuwe inzichten heeft gegeven en zeker een inspiratie om lekker door te gaan.
  Ook de inhoud van de dag vond ik verhelderend! Heerlijk om fijne mensen te mogen ont-moeten.
  Je wordt er stil van !!
  Kortom super. thanxxx

  Geplaatst op: 06 oktober 2014
 • Jan Olsthoorn:

  Gisteren op een geweldige locatie een zeer inspirerende dag beleefd. Nieuwe inzichten gekregen en absoluut verdieping in mijn meditatie bereikt. Veel van mijn vragen zijn beantwoord. Heb genoten van de grote groep enthousiaste mensen en tijdens de oefeningen waren het zeer waardevolle spiegels voor mij. 1 uur mediteren was absoluut een hoogtepunt. Dat ik deze mooie dag samen met mijn geweldige partner Laurence kon beleven was een extra kers op de taart.
  Bedankt Robert, Petra en Hans.

  Geplaatst op: 05 oktober 2014
 • Ellen Lebesque:

  Een heerlijke, inspirende verdiepingsdag beleefd. Ik heb er heel veel van geleerd en kan meditatie weer beter in mijn leven integreren. Ik ga zeker nog een keer!

  Geplaatst op: 04 oktober 2014
 • Marianne van Selow:

  ‘Het universum geeft wat je vraagt’ ik had me eigenlijk niet verdiept in de inhoud van de verdiepingsdag. Wel was ik erg toe aan stilte in mijn hoofd. En die heb ik gekregen! Wat heerlijk die stilte! En wat kreeg ik er een innerlijke kracht voor terug! Ga m zeker nog een keer doen deze dag!

  Geplaatst op: 03 oktober 2014
 • Péronne Vermeij:

  Wat een mooie dag! En hij kwam precies op tijd. Sinds de eerste workshop in december ben ik begonnen met mediteren. Opgebouwd in 4 weken volgens de CD. Maar ik begon steeds meer mijn “olifant” tegen te komen. Uitsellen… en dagje overslaan… Dankzij deze dag heb ik geleerd beter met mijn weerstand om te gaan. Aan het einde van de dag zelfs een uur lang meditatie volgehouden. Dus nu gaat een half uur dagelijks zeker lukken!! Dank voor deze inspirerende dag.

  Geplaatst op: 06 april 2014
 • Péronne Vermeij:

  Weer een hele mooie dag! Het kwam precies op tijd. Na de eerste workshop half december was het me gelukt om elke dag te mediteren; opgebouwd in 4 weken. Maar ik begon inmiddels steeds meer mijn “olifant” te ontmoeten. Uitstellen.. een dagje overslaan…. Maar dankzij deze dag gaat het weer helemaal goed. Inzichten gekregen hoe beter met de weerstand om te gaan. En zowaar, aan het eind van de dag een heel uur meditatie volgehouden!! Wie had dat ooit gedacht?!

  Geplaatst op: 06 april 2014
 • Martine de Bruijn:

  In maart heb ik deze verdiepingsdag gevolgd. Dit was nog eens thuiskomen bij jezelf, een hele fijne ervaring. Erg bijzonder om te ervaren wat stilte met je doet en wat je in stilte allemaal kunt vinden. Ik ben zeer onder de indruk. Het was een fantastische dag, dank jullie wel!

  Geplaatst op: 02 april 2014

Laat een reactie achter

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest