In Company

Afhankelijk van de vraag maken we een maatprogramma. Dit kan bestaan uit trainingen, workshops en coaching op de werkvloer. We werken met een team van business development specialisten, coaches en trainers om altijd te gaan voor het meest effectieve resultaat.

Tegenwoordig krijgen mensen in een week evenveel informatie te verwerken als honderd jaar geleden in een heel leven. Het menselijk brein is echter nauwelijks meegegroeid. Dit zien we vooral terug aan de steeds hoger wordende uitval van medewerkers met klachten die gerelateerd zijn aan stress. Gelukkig zijn er steeds meer methoden en technieken voor zelfoptimalisatie.

Bridgeman deed vier jaar veldonderzoek over de hele wereld en ontdekte dat we veel meer uit onszelf kunnen halen dan we denken. Door moderne wetenschappelijk onderzoeken en eeuwenoude technieken met elkaar te verweven helpen we mensen hun brein beter in te zetten en tegelijkertijd rust te creëren. Het is bijvoorbeeld mogelijk je emotionele intelligentiete ontwikkelen. Een hoog EQ, wordt gezien als een van de belangrijkste leiderschap kenmerken in de komende jaren. Medewerkers zijn hierdoor in staat effectiever te zijn terwijl ze meer rust hebben. Een hogere motivatie door betere work-life balance en vooral een scherpere focus en creatiever en innovatiever.

Bridgeman maakt gebruikt moderne coachtechnieken, mindfulness- en meditatietraining, hersenoptimalisatie en ontwikkeling van emotionele intelligentie die reeds wereldwijd door bijvoorbeeld organisaties als SAP, Intel en het Amerikaanse leger actief en op grote schaal wordt ingezet. Bridgeman is gecertificeerd in het Google programma Search Inside Yourself, dat door Standford University wetenschappelijk werd onderbouwd. We bieden als eerste in Nederland een eigen versie van het binnen Google ontwikkelde Mindfulness based emotional intelligence curriculum.

Afhankelijk van de vraag maken we een maatprogramma. Dit kan bestaan uit trainingen, workshops en coaching op de werkvloer. We werken met een team van business development specialisten, coaches en trainers om altijd te gaan voor het meest effectieve resultaat.

Bridgeman verzorgt Incompany trainingen. Een voorbeeld:
– Mindfulness based emotional intelligence training* In 4 tot 8 weken of in workshopvorm
– Brainhack, aandachtstraining en hersenoptimalisatie. In 4 tot 8 weken of in workshopvorm
– Discover your potential (4-daagse groepstraining en persoonlijke coachtrajecten voor de medewerkers).

*Incompany trainingen worden altijd op maat gemaakt. Momenteel worden er trainingen uitgevoerd binnen bijvoorbeeld KLM, De Lotto, Engie, Intertrust (in het Engels) en Ordina. Deze trainingen zijn in samenwerking met de organisatie ontwikkeld en hebben in iedere organisatie hun eigen taal en vorm. Bijvoorbeeld corporate mindfulness of mindful leadership.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem daarvoor contact op met Sharief Niamut via de e-mail.  (via Sharief@bridgeman.nl)

Hij is telefonisch bereikbaar op: +31 6 43204322

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest