Bridgeman Methode

Bridgeman houdt zich bezig met persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Door enerzijds eigen (veld-) onderzoek naar methoden en technieken en anderzijds het uitdragen van de bevindingen door middel van curricula op het gebied van:

 • Kwaliteit in werk en leven
 • Mindfulness en meditatie
 • Kracht en prestatietraining

Bridgeman ontwikkelde eigen methoden in transformatie coaching en mindfulness en meditatie training op basis van jarenlang veldstudie in meditatiecentra in Azië tot de wetenschappelijke benadering van Stanford University. Ze leiden hier trainers en coaches in op. Deze methoden bestaan uit best practice van verschillende methoden en technieken en zijn wetenschappelijk onderbouwd. Door Bridgeman zijn verschillende boeken en artikelen gepubliceerd.

Enkele opdrachtgevers zijn onder andere: RTL Nederland, KLM, Ordina, SAP, Gemeente Amsterdam, ING, Bol.com en Adecco, maar ook bijvoorbeeld Nederlands nr. 1 tennisster Kiki Bertens. Naast bovenstaande is Bridgeman de partner voor Search Inside Yourself (SIY). SIY is het mindfulness based emotional intelligence programma dat werd ontwikkeld binnen Google. Het boek SIY werd een wereldwijde bestseller. Hiervan is nu ook een Nederlandse versie op de markt. Het SIY programma is een wereldwijde doorbraak. Het is een combinatie van mindfulness en emotionele intelligentie, geheel onderbouwd met wetenschappelijk (hersen-) onderzoek. Door een heldere en logische opbouw neemt het deelnemers mee in toegepaste mindfulness.

DE BRIDGEMAN METHODE LEIDT TOT:

 • Bewuster leven en werken
 • Optimaliseren van jezelf
 • Ontdekken wie je in werkelijkheid bent
 • Verdiepen van relaties
 • Je passie leven
 • Leven vanuit je hart

Wereldwijd onderzoek

Robert en Monique bestudeerde wereldwijd inmiddels meer dan 33 methoden. Zowel moderne methoden als Anthony Robbins, de SIYLI methode (Google), NLP, EFT, Touch of Matrix, de Wim Hof methode (Iceman), Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being als traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere Meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Sayadaw U Pandita, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen.

De kenmerken van de Bridgeman Methode zijn

 1. Rechtstreeks uit de bron. Of het nu om hersenonderzoek of diep spirituele technieken gaat, Bridgeman haalt authentieke informatie uit het land/ instituut van herkomst.
 2. Internationale top kwaliteit. Doordat Robert en Monique over de hele wereld reizen en in contact staat met de meest toonaangevende centra en instituten beschikt Bridgeman over de meest actuele en kwalitatief hoogstaande informatie die er wereldwijd is.
 3. Met beide benen op de grond. Robert en Monique hebben niets met zweverigheid en bekijken alles met een nuchtere Hollandse blik. Geen opgeklopte concepten maar de zaken zien zoals ze zijn.
 4. Betrokken en persoonlijk. Bridgeman gaat voor jouw persoonlijke wensen en behoeften en levert maatwerk vanuit het hart.
 5. Toegankelijk voor iedereen. Bridgeman biedt naast haar coach programma’s diverse groepscursussen, seminars en workshops zodat iedere portemonnee bij hem terecht kan. Ook biedt Bridgeman beurzen voor mensen in financiële nood.
 6. Logisch, met humor en plezier! Bridgeman brengt haar trainingen en coach trajecten, hoe diepgaand ook, altijd met luchtigheid. Het leven gaat volgens hem om leren, geven maar vooral om GENIETEN!

2 Reacties

 • Lien:

  Dag Robert, mijn hart maakt een sprongetje…jaren geleden zei een collega in de GGZ…wat ben jij een zweefteef…toe ik aankwam met Mindfulness…later gaf hij mij …met excuses het boek van Servan Schreiber…Nu geeft hij zelf trainingen binnen zijn praktijk 😉

  Geplaatst op: 02 september 2016
 • Helmie:

  Beste Robert, ik heb je website bekeken. Mijn complimenten. Erg inspirerend. Helder geformuleerd en zo totaal. Heb er een held bij, naast Marianne Thieme.
  Goed bezig!

  Geplaatst op: 25 januari 2016

Laat een reactie achter

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest