Altazar Facilitator training

De Altazar Methode, Empowerment & Facilitator Training
Van opleiding tot losse workshops

NIVEAU 1 – de basis

Herken jij jezelf in deze vraagstukken?
Ben jij momenteel werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? En zou je graag meer zicht willen hebben welke onderbewuste afdrukken, overtuigingen en programmeringen je vaardigheden beïnvloeden? Welke onzichtbare wonden koester je en weerhouden je ervan om je volledige potentie als mens en professional aan te spreken?


Verhogen van Spirituele Intelligentie
Deze opleiding is een training gericht op het verhogen van je eigen spirituele intelligentie. In essentie stelt de opleiding je in staat om effectiever te functioneren, beter uitgelijnd te zijn met je innerlijke energie en in het gronden van je energie. Leer hoe je bij je innerlijke kern kan blijven, in je eigen kracht kan blijven staan en je eigen persoonlijke energieveld kan integreren met het collectieve.

Door te leren samen te werken met je multidimensionale zelf maak je een transformerende sprong in je capaciteit om trouw te zijn aan jezelf. Het overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten en het beïnvloedt al je interacties. Je multidimensionale zelf is waar je Spirituele Intelligentie opereert, het brengt je in verbinding met de totaliteit van het bestaan. Het bevindt zich in je lichaam en tegelijkertijd leeft je lichaam in dit veld.


Waarom is dat nodig?
Specifiek in het werkveld van therapeut/facilitator/coach is het uiterst relevant om je eigen unieke pad van meesterschap te ontdekken en te volgen. Deze opleiding zal je de tools geven om in je eigen authenticiteit te gaan staan, zonder tegen iets of iemand anders te leunen. Dit vereist echter een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

Wie is Altazar?
Altazar

Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, geneest hij je van de wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie, door Altazar kom je ermee in contact en kun je er je voordeel mee doen. Je brengt aan het licht wat in het duister verborgen was, je wordt verlost van dat wat je al tijden met je meedraagt. Van dat wat je niet langer dient. Altazar schreef het boek Spirituele Intelligentie.
Nog meer weten over de opleiding? Download hieronder de flyer. Deze krijg je direct in de mailbox.

In 2017 organiseren we tevens losse workshops. Klik hier voor meer informatie en bestellingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat omvat de essentie van de opleiding

Het doel van Altazar's methode is om in contact te komen met je spirituele intelligentie door het opruimen van mentale, emotionele en spirituele beperkingen. De methodes zijn simpel maar zeer effectief in het opruimen van levenslange blokkades. We doen dit door middel van muziek, meditatie, beweging en het gesproken woord.

'Ik heb geleerd een partnerschap aan te gaan en samen te werken met mijn spirituele intelligentie. Ik heb geleerd dat het met recht een partnerschap is en dat ik er iets in te zeggen heb…en ik pas het ook al toe. Het is geweldig wat je kunt doen en oplossen.'

Welke processen worden aangeraakt?

Gebieden die behandeld worden variëren per deelnemende groep en de behoeften van deze groep. Dit kan inhouden (maar is zeker niet beperkt tot):

 • Naar de wortels gaan van incidenten en ervaringen die een ongewenste invloed uitoefenen op hoe jij je uitdrukt in de wereld.
 • Het oplossen van blokkades die jouw verbinding met de stroom van jouw eigen energie beperken of verhinderen.
 • Samenwerken met jouw universele intelligentie om trauma en spanning van onzichtbare wonden op te lossen zoals (voorouderlijke)trauma's, verwijderen van vreemde/niet-eigen energieën en entiteiten etc.
 • Het ontwikkelen van jouw vermogen om ‘ruimte te houden’ zonder dat jouw energie wordt leeggezogen.
 • Ankeren in de stroom van jouw eigen Universele intelligentie.
 • De kracht van liefde, intentie, en het gesproken woord om de stroom van universele energie te leiden. Uitgebreid oefenen met Metta Bhavana.

Geen pasklaar proces

In dit trainingsprogramma zul je aangemoedigd en ondersteund worden om op de stroom van je eigen energie, intuïtie en decepties te vertrouwen. Het vinden van je eigen authentieke ik en leren deze vast te houden. Echter persoonlijke zelfbekrachtiging (empowerment) is geen pasklaar proces, het kan alleen door ervaring worden geleerd en in jouw persoonlijke realiteit worden geïntegreerd. Je zult protocollen en oefeningen krijgen in het opleidingstraject die je helpen om aan je eigen innerlijke proces te werken en om anderen te helpen door hun proces te gaan.

Opleidingsstructuur

De opleiding duurt een ongeveer 10 maanden en de voertaal is in het Engels. Je wordt opgeleid tot Level 1 trainer waarbij je na certificering 1 op 1 trajecten kan begeleiden. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 25 februari : opleidingsdag met diner
 • 26 februari: opleidingsdag
 • 21 maart: webinar online in de avond
 • 22 april: opleidingsdag met publieke workshop VOLGEBOEKT
 • 23 april: opleidingsdag
 • 31 mei: webinar (online in the evening)
 • 22 juli: opleidingsdag met publieke workshop
 • 23 juli: opleidingsdag
 • 30 augustus: webinar online in de avond
 • 29 september: opleidingsdag
 • 30 september: opleidingsdag met publieke workshop
 • 1 oktober: opleidingsdag met diner

*Deze opleiding is excl. overnachtingen. Wij kunnen je helpen om een hotel of B&B in de omgeving te vinden.

Aanwezigheid en participatie is verplicht voor certificering. Alleen aanwezigheid is geen garantie voor certificering.

Kosten, locatie en toelatingseisen

De kosten voor deze opleiding bedragen €2799 exclusief btw, inclusief:

 • 9 opleidingsdagen verspreid over 4 weekenden
 • 3 groepswebinars
 • Heerlijke lunches tijdens de opleidingsdagen en tweemaal een diner
 • Thee, koek, fruit en lekkers

Locatie

Isis Sophia,Keizersteeg 3 7722 VB Dalfsen

Bezoek de website van Isis Sofia

Inschrijven en informatie:

Als u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Sanne van Baal via de e-mail sanne@bridgeman.nl of telefonisch: 0614521052. Voorafgaande aan de definitieve inschrijving moet een vragenformulier ingevuld moet worden (voor toelating). Dit formulier kan bij Sanne opgevraagd worden of via onderstaand inschrijfformulier.

Certificering

Aan het einde van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt aan die mensen die kunnen laten zien dat ze succesvol het energieveld van een ander kunnen dragen en ze door de basis transformatie protocollen kunnen leiden.

Inschrijven

Zoals bij de toelatingseisen al beschreven hanteren wij een inschrijfprocedure. Indien je geïnteresseerd bent in deze opleiding verzoeken wij je om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sanne van Baal via sanne@bridgeman.nl

Vraag hier je inschrijfformulier aan voor AFT level 1:
 
Name*
Surname*
E-mailadress*
Street and number*
Zip code*
Place
Telephone*
dit veld niet invullen s.v.p.

Liever een losse workshop?

De eendaagse workshop is een introductie in Altazar's methode. Omdat we in een groep werken, vormt zich een heilige ruimte; een helende cirkel. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel is van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt.

In het algemeen zullen de volgende processen zich afspelen:

 • Je verbindt je met je spirituele intelligentie
 • Je uit jezelf spontaan en authentiek
 • Je komt in contact met je gevoeligheid en persoonlijke grenzen
 • Je ontdoet je van de beperkende invloed van relaties en emotionele banden
 • Je bevrijdt jezelf van saboterende gedragspatronen

Vaak, afhankelijk van de behoefte van de groep, zullen de workshops ook verder gaan dan je persoonlijke blokkades en komen we in contact met het collectief bewustzijn. Het bewustzijn dat een grote invloed op ons leven heeft zonder dat we het direct zien

De onderstaande data zijn beschikbaar

Prijs: €150,00 inclusief BTW

Wanneer: 22 april 2017 (VOLGEBOEKT), 22 juli 2017 of 30 september 2017

Waar: Isis Sophia in Dalfsen. De dag is van 9.00-17.00 uur en is inclusief lunch.

Belangrijk: De voertaal van de workshop, retraite en opleiding is Engels. De studenten van de opleiding 'Altazar Facilitator Training zijn deze dagen ook aanwezig i.v.m. hun opleiding.

Inschrijven

Let op: we kunnen maximaal 30 tickets per dag verkopen.

Laat een reactie achter

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest