Agenda & Boekingen

Bekijk alle Bridgeman opleidingen, workshops & evenementen die in  2017 plaatsvinden en schrijf je meteen in.

Heb je nog geen keuze gemaakt en wil je eerst weten welke events, workshops en opleidingen Bridgeman aanbiedt? Ga dan in de menubalk naar ‘Workshops’ of  ‘Opleidingen’

Wil je liever advies op maat? Neem dan contact op met info@bridgeman.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Lichter Leven groepscursus

  Nu met 500,00 jubileumkorting! Het hoofdprogramma van Bridgeman: ontdek jezelf, ontdek je passie en optimaliseer je leven!

  Het 'Lichter leven' programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven.

  De groepscursus zelf bestaat uit 5 groepsdagen. Daarnaast is de groepscursus uit te breiden met diverse workshops van Bridgeman. De workshops zijn een aanvulling op deze groepstraining en kunnen op ieder gewenst moment geboekt worden. Denk aan workshops als: Start vandaag met Ademen, Start vandaag met mediteren, aanvullende meditatie en ademverdiepingsdagen en Kom in je Kracht om tot een optimaal resultaat te komen. In het algemeen adviseren wij om de workshop 'Start vandaag met ademen' toe te voegen tot jouw cursus. Persoonlijk advies hierover kun je tijdens de training afstemmen of vooraf met het secretariaat via info@bridgeman.nl

  In de trainingsperiode word je buiten de trainingsdagen in 2 sessies individueel begeleid door één van onze Lichter leven coaches. Na elke trainingsdag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om je focus te houden op de stof. Ook maak je oefeningen in het Lichter leven werkboek. Aan het einde van de training heb je het Lichter leven gedachtegoed geïntegreerd in je dagelijkse leven.

  De bijdrage voor deze cursus is: € 1499,- inclusief btw en met de 500,00 betaal je nu 999,00, materiaal, 5 groepsdagen, oefeningenboek, hand-out en heerlijke lunches, exclusief aan te schaffen leesboeken.

  De trainingsdata in 2017

  Groep 3 Leusden/Landgoed ISVW , onder leiding van Robert Bridgeman

  • Donderdag 7 september 2017
  • Zaterdag 23 september 2017
  • Zaterdag 7 oktober 2017
  • Vrijdag 3 november 2017
  • Vrijdag 24 november 2017

  Meer informatie over het volledige programma of inschrijven? KLIK HIER

  Heb je nog vragen over dit programma? Wij helpen je graag! Mail naar info@bridgeman.nl voor al jouw vragen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 • Start vandaag met ademen

  Doorbreek je kaders! Doe eens iets anders. Neem eens tien minuten per dag de tijd om jezelf te optimaliseren. Creëer rust in je hoofd, energie in je lijf en ontspan. Los zo nodig hyperventilatie of benauwdheid op, stop malende gedachten, wees je stress de baas, verhoog je concentratie, ga astma te lijf, verbeter je sportprestaties, reinig je lichaam, stimuleer je immuunsysteem, verdiep je nachtrust, laat hoofdpijn gaan, ontwikkel je zelfvertrouwen en versterk je intuïtie.

  Het klinkt misschien onwerkelijk, maar anders ademen helpt je hieraan! In de workshop Start vandaag met ademen leer je hoe en waarom dit zo werkt. Schrijf je in en stap in je kracht!

  Start vandaag met ademen wordt in Utrecht & Zwolle gegeven.

  • Zaterdag 9 september 2017 (Zwolle)
  • Vrijdag 6 oktober 2017 (Utrecht)
  • Vrijdag 17 november 2017 (Zwolle)
  • Zaterdag 2 december (Utrecht)
  Inschrijven voor Start vandaag met ademen

  * Alle workshops duren van 09.30 – 17.00 uur. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie op een rij.

  Meer weten over Start vandaag met ademen en de kosten? Ga dan direct naar onze pagina KLIK HIER Wil je gelijk een tweedaagse training boeken? Meer informatie hierover op onze website 'Start vandaag met ademen (scroll door naar beneden voor alle info en boekingen)

 • Meditatie verdiepingsdag

  Meditatie verdiepingsdag, het vervolg op Start vandaag met mediteren! 9:30 tot 17:00. Bijdrage: € 150,- voor de dag inclusief de lunch.

  • Zaterdag 18 november 2017 (Bathmen)
  Inschrijven voor de Verdiepingsdag

 • Adem verdiepingsdag

  Een dag van veel doen en ervaren! Op de Adem Verdiepingsdag gaan we er van uit dat de theorie je bekend is en jij de BAM al een tijd geoefend hebt. Vanuit die basis duik je dieper in de techniek, breng je nuances aan en haal je nog meer rendement uit de oefeningen. Ook voeg je nieuwe elementen toe. De workshop Start vandaag met ademen gaat vooral over het fysieke lichaam terwijl de Adem Verdiepingsdag nieuwe gevoelslagen in beweging zet, je bewustzijn verruimt en je innerlijke stilte versterkt.

  Inschrijven voor de Adem Verdiepingsdag

  Let op: Boek je gelijk met start vandaag met ademen? Dan krijg je korting. Gebruik de kortingscode 8BMMD1a als je Start vandaag met ademen en de Adem verdiepingsdag tegelijkertijd boekt

  De data voor de verdiepingsdagen zijn

  • Vrijdag 29 september 2017 (Zwolle)
  • Vrijdag 10 november 2017 (Utrecht

  Wil je meer informatie over de adem verdiepingsdag? Bekijk dan eerst deze pagina

 • Kom in je KRACHT!

  Kom in je Kracht! workshop.
  Spectaculaire workshop! In één dag sterker in je schoenen leren staan, ontdekken wat je tegenhoudt en je comfort zone doorbreken! Deze workshop wordt gegeven door Monique van Leeuwen

  Tijd: 9:30 tot 17:00. Bijdrage: € 150,00 voor de dag, inclusief materiaal en lunch.

  • Donderdag 23 november 2017 (Bathmen)
  Inschrijven voor Kom in je Kracht

 • Bridgeman Transformatie Coachopleiding, Start najaar 2017

  Bridgeman Transformatie Coachopleiding

  Als professioneel coach leren werken met de Bridgeman methode. Deze opleiding komt eenmaal per jaar voor. Lees meer: Transformatie Coachopleiding.

  Voor deze opleiding dien je door Bridgeman toegelaten te worden. Je ontvangt een inschrijfformulier per e-mail. Voor meer informatie en aanmelden voor 2017 mail naar Edwin den Heijer (opleidingsmanager): edwin@bridgeman.nl.

 • Ontwikkel je spirituele intelligentie

  Wil jij met je spirituele intelligentie in contact komen en deze verder ontwikkelen? Jezelf verlossen van blokkades? Let dan op, want Dr. Altazar Rossiter komt vanuit de UK weer naar Nederland om je hierin te begeleiden.

  Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, geneest hij je van de wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie, door Altazar kom je ermee in contact en kun je er je voordeel mee doen. Je brengt aan het licht wat in het duister verborgen was, je wordt verlost van dat wat je al tijden met je meedraagt. Van dat wat je niet langer dient.

  De data in 2017 zijn 22 juli (VOLGEBOEKT) en 30 september.

  Wil je eerst wat meer weten en boeken? Klik dan hier

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op PinterestBridgeman Methode op Pinterest